Menu

Psychotherapeut

Na mijn universitaire studie heb ik de 4-jarige postdoctorale opleiding tot psychotherapeut aan de Rinogroep te Utrecht afgerond. Tijdens de studie groeide mijn interesse voor complexe psychologische behandeling bij volwassenen.
Ik ben mijn carrière begonnen als psycho-diagnosticus en behandelaar bij GGZ Centraal. Binnen de ambulante zorg en de deeltijdbehandeling heb ik mij kunnen ontwikkelen in de kennis en kunde van mijn vak als psychotherapeut.

In 2013 heb ik de deuren geopend van mijn eigen praktijk in het centrum van Barneveld. Aan de basis van het idee om een eigen praktijk te starten, staat mijn wens mij in vrijheid te kunnen richten op waar het mij om gaat: het bieden van persoonlijke en gelijktijdig professionele psychotherapie.

Lidmaatschappen

Als psychotherapeut word ik officieel door de overheid erkend en sta ik geregistreerd in het BIG-geregistrer (nr: 69916305216), daarnaast ben ik geregistreerd schematherapeut.
Daarnaast ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP), lid van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP) en lid van de Vereniging voor Schematherapie.